w3c

Cuțitele japoneze și Santoku sunt ideale nu numai pentru prepararea bucătăriei asiatice. Ele taie perfect carnea, legumele, ciupercile și alte ingrediente în felii subțiri. Cuțitele au mânere ergonomice pentru o prindere confortabilă și lamele late ascuțite și detașabile făcute doar din cele mai bune materiale. Unele cuțite au ascuțiri ovale pe ambele părți ale cuțitului - acestea rețin aerul în timpul tăierii, astfel încât bucățile de carne, pește, legume și alte ingrediente nu se lipesc de cuțit.
O noutate printre cuțitele de bucătărie, acesta este destinat pentru porționarea și tăierea în felii a cărnii, produselor din carne, a afumăturilor, legumelor și fructelor. Forma sa este dovedită în bucătăria asiatică, unde este unul dintre cele mai utilizate cuțite. Cuțitul are o lamă de 165 mm lungime, în formă de vârf ascuțit și cu o ascuțire la partea inferioară, fiind fabricat din oțel inoxidabil de calitate 420 cu o duritate de 53-55 HRc. Mânerul este fabricat dintr-un polipropilenă (PP) durabil, are o formă ergonomică pentru o prindere confortabilă și sigură și este zimțat. Această textură și proeminențele din partea frontală și din spate previn alunecarea mâinii și leziunile ulterioare. Lungimea totală a cuțitului este de 280 mm. Cuțitul de bucătărie poate fi spălat în mașina de spălat vase. Fiecare lot de producție este marcat cu un ID specific pentru a asigura calitatea ridicată a fabricației.