Categorii
Giesser, cuțit pentru legume, 10 cm, albastru
Giesser oferă o gamă largă de cuțite pentru tăiere, fabricate din oțel de calitate și având mânere ergonomice pentru o prindere confortabilă. Cuțitele sunt cunoscute pentru ascuțimea, durabilitatea și prelucrarea precisă. Acestea sunt create pentru a satisface nevoile bucătarilor profesioniști, dar sunt potrivite și pentru uzul în gospodărie.
Cuțit pentru tăiere Giesser, 10 cm, 8315 sp 10 b
• Lamă din oțel de calitate crom-molibden
• Lamă foarte ascuțită datorită ascuțirii manuale
• Formă ușor zimțată în mijloc
• Mâner flexibil din plastic
• Lungimea lamei: 10 cm
• Lungimea totală: 20 cm
• Culoare: albastru
Cuțitul pentru tăiere are o lamă de 10 cm, cu formă ușor zimțată în mijloc. Este potrivit pentru tăierea, curățarea și decojirea legumelor, fructelor și salatelor. Poate fi folosit în bucătăriile profesionale, precum și acasă.
Lama este fabricată din oțel crom-molibden de calitate, calibrat la 56 de grade Rockwell (+/- 1 grad). Suprafața foarte fină a lamei îmbunătățește rezistența la coroziune și permite lamei să alunece ușor prin materialul tăiat. Mânerul de plastic este potrivit pentru contactul cu alimentele și îndeplinește cerințele următoarelor reglementări legale (fiecare inclusiv toate amendamentele și în versiunea valabilă la data întocmirii acestei declarații):
Regulamentul (CE) nr. 1935/2004 privind materialele și obiectele (inclusiv materialele și obiectele active și inteligente) destinate să intre în contact cu produsele alimentare și de abrogare a directivelor 80/590/CEE și 89/109/CEE - în versiunea valabilă.
Regulamentul (UE) nr. 10/2011 din 14 ianuarie 2011 privind materialele și obiectele din plastic destinate să intre în contact cu produsele alimentare.
Cuțitele pot fi introduse în mașina de spălat vase. Totuși, pentru a proteja marginea de tăiere, se recomandă curățarea manuală.
rty
ewr